Så var det måndag igen. Swosch sade helgen. Igen. Jag hann med ledarskapskurs på fredag kväll, Nationalmuseum, rödbetssoppa, vindrickande och Rakkauden rasvaprosentti. Jag hann också med fyra torg och en begagnad Roy Orbison-skiva på söndag. Glädjande nog i mycket gott skick. Resten av söndagen gick åt till att räkna navigationsuppgifter, kanske inte riktigt vad jag hade tänkt mig.. Nu håller jag tummarna för att det inte skall vara såhär mycket varenda vecka, för det vet jag inte riktigt hur jag skall hinna med.

Egentligen tycker jag att läxor för vuxna är något onödiga. Alla har ändå så mycket med jobb, familj och så vidare så tanken på att man skall ha tid att sitta och räkna en hel dag är nog något absurd.

Nåväl, jag har gjort min läxa. Idag blir det både finska- och navigationskurs. Så lär det fortsätta hela hösten. Ah, jag som så har tyckt om mina lugna måndagar.. Nåväl, det är ju en höst. Det är bara att konstatera att det inte finns utrymme för socialiserande i veckorna om man skall hinna träna. Vilket jag måste, när vi sitter alltför mycket på våra jobb. Att sådant.

Glad måndag på er!